О системе |  Цены / Тарифы |  Контакты Регистрация
[ Единая система для управления магазином ]

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Редакція від 08.06.2019 року

1. Загальні положення

1.1. Дана Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувача програми «exoCRM» (далі – Програма) та Сайту https://exocrm.com/ (далі – Сайт). Персональні дані користувача отримує ФОП Гребенніков Євгеній Олександрович, Ідентифікаційний код 3252713219 (далі - ФОП), якому належить Програма та Сайт, від користувачів Програми і Сайту при реєстрації користувачів в Програмі, а також під час використання Програми і Сайту. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем.

1.2. Для того щоб здійснити реєстрацію в Програмі та/або на Сайті і використовувати Програму і Сайт (в тому числі, розміщувати будь-яку дозволену функціоналом Програми та/або Сайту інформацію і іншим чином використовувати Програму та/або Сайт відповідно Ліцензійного договору), Користувач повинен уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності та надати свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися» в Програмі та/або на Сайті.

1.3. Користувач не має права використовувати Програму, якщо він не згоден з умовами даної Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, з якого він має право укладати угоди з ФОП, або не є уповноваженою особою компанії від імені якої реєструється в Програмі.

1.4. Реєструючи Аккаунт в Програмі, та вносячи персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках Програми і Сайту та/або використовуючи будь-яку частину Програми чи Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї політики конфіденційності. Користувач надає ФОП право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані користувача на умовах цієї Політики конфіденційності.

1.5. Ця Політика конфіденційності не регулює та ФОП не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням ФОП, та фізичними особами, які не є працівниками ФОП, навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Програми, Сайту або розсилки.

1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки та захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису й персональних та інших даних користувача. ФОП не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних «Клієнти exoCRM» буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації.

2. Які особисті дані можуть збиратись

2.1. Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по батькові (в тому числі і уповноважених осіб компанії, яка використовує Програму та/або Сайт), назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

2.1.1. Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача та надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних в кошику між відвідуваннями;

2.1.2. IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу та вести журнал активності Користувача;

2.1.3. Інформацію про помилки роботи Програми та/або Сайту, ініційовані Користувачем;

2.1.4. Поведінка користувача на Сайті та/або в Програмі;

2.2. Вся інформація збирається нами «як є» та не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Вас буде використовуватись компанією. Ціль використання

3.1. Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача Програми та/або Сайту. Ми можемо відображати ім'я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії на сторінках Сайту та/або в Програмі, поштову адресу для відправки кореспонденції.

3.2. Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини Програми та/або Сайту. Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки за його контактною інформацією у відповідному розділі особистого кабінету.

3.3. Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача Програми та/або Сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиції нових послуг, передачі будь-якої інформації, відмінної від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів Сайту та/або Програми, розміщення інформації про клієнта на Сайті та/або в Програмі власника бази персональних даних, створення та підтримка облікової сторінки Користувача на Сайті та/або в Програмі.

3.4. В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Сайту та/або Програми і підвищення іміджу Сайту та/або Програми, ми можемо розкривати статистику роботи вашого Сайту та/або Програми, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка є комерційною таємницею.

4. Умови надання доступу до бази даних

4.1. Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з даною Політикою Конфіденційності, надає право ФОП розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ФОП послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки, надають рекламні послуги. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ФОП та тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

4.2. Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів/послуг через Сайт та/або Програму постачальнику таких товарів/послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.

4.3. Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, та лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

4.3.1. за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право витребувати та отримувати такі дані;

4.3.2. в тому, випадку якщо, на думку ФОП, Користувач порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів та угод між ФОП та Користувачем.

5. Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитись від підписки

5.1. Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитись від розписки, для цього достатньо скористатись Особистим кабінетом. Робота деяких можливостей Сайту та/або Програми, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

5.2. Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем або видалення Аккаунту, якщо інше не передбачено Ліцензійним договором.

5.3. Достатнім сповіщенням Користувача про видалення чи іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), спрямований на електронну пошту, вказану Користувачем.

6. Контактна адреса в разі виникнення питань

6.1. У разі виникнення питань, побажань, скарг щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою: hi.exocrm@gmail.com, або поштовою адресою: 14030, Україна, м. Чернігів, вул. 50 років СРСР 6А/55.

6.2. Користувачу за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

7. Захист інформації, що збирається

7.1. Ми вживаємо всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних та не можуть бути доступні за межами нашої мережі. Тільки ФОП або його співробітники, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

8. Зміни в політиці конфіденційності

8.1. Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як ФОП на Сайті та/або в Програмі захищає інформацію про користувачів.

8.2. ФОП не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Цієї Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

9. Додаткові умови

9.1. У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі та є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

9.2. Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

9.3. Ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання Сайту та/або Програми він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами цієї Політики конфіденційності, та діє до тих пір, поки на Сайті та/або в Програмі зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі й персональні дані.